Vloerrenovatie in Deventer

Op een vloer wordt geleefd en hoe goed u hem ook onderhoudt, na verloop van tijd kan de vloer dof worden en kunnen er slijtageplekken ontstaan. Gelukkig bieden wij u dan uitkomst in de vorm van vloerrenovatie. Onze vloerspecialisten renoveren al jaren vloeren en weten precies hoe ze beschadigingen zoals krassen en deuken moeten herstellen.

Hoe gaan wij uw vloer herstellen?

Voordat wij kunnen starten met de vloerrenovatie komen wij eerst bij u thuis langs om uw vloer te inspecteren. Zo kunnen wij vaststellen op wat voor manier uw vloer renovatie nodig heeft. In sommige gevallen is het noodzakelijk om delen van uw vloer te vervangen en in sommige gevallen is alleen het schuren en lakken van uw vloer voldoende. Wij zorgen er met de juiste middelen voor dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet.

Herstel van schade

Is er schade aan uw vloer ontstaan door een brand? Of heeft u te maken met waterschade? Ook voor het herstellen van deze soorten schade bent u in Deventer bij JW Vloeren aan het juiste adres. Wij kunnen uw vloer opknappen en besparen u de kosten van een complete vloer vernieuwen. Onze specialisten inspecteren de schade en brengen een schriftelijk rapport uit voor uw verzekering. Vaak worden de kosten van een renovatievloer door uw verzekering vergoed.