Parket leggen in Deventer

Wilt u een vloer in uw woning laten leggen met een authentieke en warme uitstraling? Kies dan voor een parket vloer. Een parket vloer zorgt voor veel sfeer in uw huis, is gemakkelijk schoon te houden en gaat, als u de vloer voorziet van het juiste onderhoud, jarenlang mee.

Parketvloer leggen

Voor het leggen van een nieuwe parket vloer bent u in Deventer aan het juiste adres bij de vloerspecialisten van JW Vloeren. Wij kunnen allerlei soorten vloeren, zoals lamelparket leggen. Wij leggen uitsluitend parket vloeren van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een fraaie afwerking. Wilt u uw parket laten leggen in een patroon? Of wilt u uw parket laten voorzien van een mooie olie? Bij ons is het allemaal mogelijk. Maar ook als u niet weet wat voor parket vloer u wilt laten leggen helpen wij u graag. Onze parketlegger voorziet u van eerlijke adviezen en staan garant voor vele jaren plezier van de aankoop van uw nieuwe parket vloer.

Vergeet het onderhoud niet

Heeft u al een parketvloer in uw woning liggen, maar is deze in de loop der jaren versleten? Ook voor het onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende onderhoudsplannen op maat en zorgen er met onze speciale gereedschappen voor dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet én uit blijft zien.